Klik ovenfor for at se foto i større format

 

Videoer her

Claus laver Report fra Extreme Euro Open 2010

Der var også lidt solstræf imellem regnen.

Stagen til shoot off

Ulrik med en sponsoreret trøje fra CZ til shootoffen ( det går NROI redaktionen ud fra det er vi undskyller hvis vi tager fejl )

Top 10 i standard i shoot off hvor Danmark havde Ulrik Birkjær og Christian Thomsen med.

Olle Lindskog tænker kan jeg vinde denne her shoot off

Saul Kirsh er ved at gøre sig klar

Ulrik siger du skal ikke kalde mig en spade det er sku en skovl

Claus på arb

God bagstop

The Canal

Så går vi banen igennem

Dette er ikke en start position men en maskine til at lave dæmninger

Regnen var næsten inde i vores telt

Vi danser i regn

Stage under vand

Hvores stage

Ulrik plaster

Ulrik laver en Michael Jackson

Jeg tror jeg fik den

Claus prøver at fåstå Polsk

Ulrik venter er det snart min tur

Pre matchen er ved at være klar

Er jeg ikke bare smuk i den nye rooster trøje

Claus laver report

Ulrik ( ohh jeg kan få cola her )

 

 

Dag til dag RO report

Dag 11

06-06-2010

Her er Ulrik Saxhøj ved at gøre the wold champ og overall winner i open og shoot off Eric Grauffel klar til shootoff.

Den sidste for Ulrik og jeg er nu kommet. Denne gang blever match rapporten skrevet for bilen på vej hjem. Kl er 22 og vi kører gennem Berlin på dette tidspunkt hvor jeg skriver dette.

 

Dagen startet med vi kunne sove længe, eller det havde vi planlagt, for kl 4 om morgen var der en som meget gerne ville ind til os… Der havde været RO fest uden i byen og en meget fuld finsk RO troede åbenbart af han kunne ligge i ske med Ulrik. Hehe

 

Han stod først og rodede vi døren i 10min, hvorefter Ulrik var så sød af åbne døren for ham, dog holdte han den på klem så han ikke lige  smuttede ind. Deres lille samtale tog vel en 10min mere, før den stive RO fandt ud af han nok ikke boede på det værekse.

 

Vi vågnede så lidt klat øjet kl 7 hvor vi pakkede bilen, så vi var klart til af vende mod DK, vi skulle bare lige havde overstået den sidste arbejdsdag. SHOOT OFF !!

 

Vi havde aftalt vi skulle være på banen kl 8 da der skulle bygges den shoot off bane. Så vi kom til tiden, hvor vi så fandt en lukket port. Super endnu engang. Denne gang tog det så en halv time, før der kom andre.

 

Når men vi skulle så ikke være med til af bygge den banen alligevel. Vi sad faktisk i området i over en time, og fik intet af vide. Ikke før vi selv opsøgte folk bag. Vores RO tøj skulle vi alligevel ikke havde på, men vi fik nogle sponsere tøj fra CZ. :-)

 

5 min før vi gik i gang, fik vi af vide hvordan det hele skulle forgå. Vi var kun 5 RO’er. CRO’en hvis engelsk bestod af ”are you ready” og sådan ikke meget andet. Vores opgave gik ud på af overvære skytten under op og af ladning. Et meget simple job. Dog blev det ødelagt lidt meget af CRO’en form for humor.

Han fik skytterne til nogle underligt ting, som han lige havde glemt af oversætte så os RO faktisk viste hvad der skulle forgå. Ikke lige det sjoveste.

 

Eller var det en oplevelse mere. Især fordi Saul og Erik skød et par ekstra gange mod hinanden. Desværre havde de plates det med af smide ting tilbage. Vi havde flere uheld med dette. Jeg og Ulrik blev ramt så hårdt af vi fik tydeligt mærker af det.

Vores mand der skulle sætte tingene op, blev ramt i knæet, kappen blev siddende under huden. Han måtte udgå da han ikke selv kunne fjerne det. Det værste var af Saul blev ramt i hånden, mens han skød mod Erik af Saul var ude i stand til af aflade sin pistol. Dog kom der en kommentar som fra Saul til Erik. ”after all those year, and then you shoot me”

 

Vi blev der til lodtrækningen, i håb af hive den CZ pistol hjem Dette lykkes ikke, så vi kørte lige efter.

 

Det sidste er af vi mødtes med Hage, på et super godt steak house i Berlin, hvor han gav maden. Vi takker stadig mange gange. Super dejligt mad. TAK TAK.

 

Efter vi havde siddet i bilen og tænker over tingene, hvordan er så vores indtryk af det hele.

 

Selvom vores rapport ikke har være lige positiv hver gang, skal det lige siges af der er sket en masse dejligt og positive ting dernede. Vi har mødte en masse nye og dejlige mennesker. Vi har fået en rigtig godt oplevelse, og rigtig mange nye indtryk.

Dog selv om vi har fået mange gode råd fra de vores IROA folk, er vi stadig blevet overraskede. Dog er vi meget glade for vi har lært af stikke fingere i jorden, inden man kaster rundt med DQ, som mange RO desværre gjorde.

 

Om vi tager derned næste år er en anden snak. Vi skal jo lige se hvad tiden går med næste år. Dog skal vi sige hvis der andre som går med tanken, enten som skytte eller RO. Prøv det. Det er meget sjovt.

 

Vi har også fået nye venner fra Holland, og Israel. Begge steder er vi blevet inviteret ned og dømme. Jeg regner meget med af tage til Holland i løbet af året for af være RO på en af deres stævner. Ser frem til af møde de folk igen.

 

Vi ses snakkes, eller skrives ved. TAK for denne gang

Dag 10

05-06-2010

Denne dag havde vi ”fri” eller vi havde ikke nogle squads som skulle være på vores stages, ifølge planen.

 

Så vi stresse ikke ligefrem under morgenmaden som vi har gjort de andre dage,

 

Vi ankom til rangen lidt over 7. Det første skud er altid kl 07:30. Vi gik først en lille tur rundt, før vi fandt main RM Barry.

Vi fik tildelt af hjælpe på stage 15, da der var en finsk RO som havde problemet.

 

Ulrik og jeg gik over på stagen. Vi skulle nu stå sammen med en fra Ungarn, en fra Finland, og en Letland. Det første indtryk vi fik af dem var ikke særlig godt, da Ulrik og Jeg gerne ville lige gå banen igemmen, for af se hvor skriverne er, hvor der kunne laves fejl osv. Dette passe ikke den RO fra Ungarn, der kaldte på os, sagde vi skulle komme tilbage. Det lykkes heller ikke af overbevise ham, da vi sagde vi var RO’er. Når men hvad. Vi fik af vide vi skulle gå ned langs banen, så vi kunne se om skytten lavede fejl.

Det hele gik fint, dog var der ikke hyggeligt, stemmeningen var lidt presset.

Det hele f***ed total for Ulrik da NAZI RO fra ungarn, stoppe en en skytte, og gav ham en DQ, for af pege over bagvolden, som om Ulrik og jeg var 100% sikker på af skytten ikke engang var tæt på. Denne situation var ikke særligt sjov.

 

Skulle vi starte med af modarbejde de andre RO’er midt i det hele. Vi snakket om det i 10min, hvor efter Barry tilfældigvis kom forbi. Ikke af han blev tilkaldte som man nu gør hvis man har en RO. Underligt.

 

Når, vi forklarede Barry af vi ikke kunne arbejde sammen med sådan en NAZI RO. At det gjorde ondt af se han tog ligesom den praktiske del ud af IPSC.

 

Dog var vi så heldige af mens vi snakkede en Barry havde en skytte en funk fejl, hvor på RO, seriøst hoppede frem så han havde hele ansigtet inden i skytten triggergard. FUCK FUCK FUCK. Dette fik Barry til af se vores problem, så vi fik af vide, at vi bare kunne smutte, jubii. Dog med den anden DQ på samvittigheden.

 

Klokken var åbenbart tidligt om morgen for mor lille Peter, da vi ringede til ham for af få et råd. Rådet var af snakke med skytten, så han kunne køre en abitracion på den. Vi fik det sammen råd fra vores RM, så vi fik fadt i Barry, som vi sagde det til. Dette hele var nu forsent, da skytten havde skrevet under. Når…………

 

Efter anvisning fra Barry tog vi så hjem til hotellet, dog skulle vi komme tilbage om aften da der måske kunne være nogle reshoot.

Vi kom tilbage det banen ved en 16 tiden. Her fik vi af vide af de har ledt efter os, fordi der var kommet et squadt som ikke hade skudt vores bane, men de havde fundet nogle andre RO’er så der var ikke mere af lave. Vi blev der dog en time da vi gerne ville havde banen lukket af stats.

 

Ved en 18 tiden var vi tilbage til hotellet hvor den stod på en times massage, uden happy ending.

 

 

Dag 9

04-06-2010

Her er det Ulrik og Saul Kirsh

Så kom den sidste dag på vores stages. Vi havde endnu engang 12 squad, her ibland super squadene.

 

Starten på dagen blev forsinket, fordi morgen maden ikke var på bordet, så vi kom først ud på stages kl 07:15, og skulle havde vores første squad kl 07:30, så vi havde pænt stress på da, der var kø ved stats (alle kom for sent). Nå men efter en masse stress kunne vi starte squad 1, som havde Eric Grauffel og hans undervis squad.

 

Det jeg lagde mærke til alle topskytterne af de prøve ikke af få en fordel med af stå på fault linen, eller stå helt uden i kanten af startlinen. Faktisk dejligt af havde disse fyre, her i bland Hage, som havde fået pænt tøj på.

 

Dagen gik faktisk meget hurtigt, og vi sluttet i høj sol og med sved på panden. DEJLIGT.

 

Til sidst skal det nævens af Ulrik og jeg er udvalgt til af være RO på shoot  off’en på Søndag. Totalt 7 RO er taget ud af 100.

Her er det Claus og the World Champ Eric Grauffel

Dag 8

03-06-2010

Dag 8.

Dag nr 2 på vores bane. Faktisk havde ikke så mange uheld. J Vi havde en næsten DQ, da en skytte for problemer med pistolen, prøver af rette det op med hele fingere ind i aftrækkeren. Han bliver stoppet, men heldigvis for ham pejede han faktisk på en skive. Bestemt ikke med vilje, fordi da vi råbte stop kom fingeren meget hurtigt ud. Hehe.

 

Ellers havde kun en skytte som ville havde scoret sin skrive af RM. Her fik vi ret, selvom han forsvarede sig med af når man skyder 2 skud meget hurtigt efter hinanden rammer med i samme hul. ???

 

Når men vi blev færdig med vores morgen squads ca. 1,5 timer før forventet pga. af det var et helt squad som ikke var mødt op, dette gav os ca. en vente tid op 2timer.

Hvor eftermiddags squads kom til tiden, alt kørte på vores stage. Dog fik vi af vide af der var 9 DQ på en stage, mens pga de lave sidevolde, så folk peger over dem under reload, ellers høre man om AD og sweeping hernde.

 

Vejret skal i også havde med, og her må sige af vi havde det gode med os. Dog ikke så godt som DK. Vi startet i T-shirt med sol osv, dog over mod eftermiddagen kom der skyer, så en lang T-shirt under denne hjalp. Regnen kom først da vi var på vej hjem. :-)

 

Nogle af de sjove ting som, Ulrik og Jeg oplever hernede skal i også havde med.

Et helt squad fra RUS, 11 personer, kommer til vores stages. Da vi læser briefingen op, kommer en af dem op og siger af skal oversætte den for os, fordi han er den eneste som snakker engelsk. Problemet starter dog først da en af den laver en procedure fejl, og vi skal gennem en person fortælle ham hvad det var.

Og her har vi sa vores egen Hagemann i hans nye CZ sponsoreret nye dress.

Dag 7

02-06-2010

Dag 6.

Da vi har fri denne dag, har jeg også fri fra ro rapport.. !!

Dag 7.

Så kom den dag hvor ville skulle rigtigt på arbejde for første gang. J vi var oppe kl 05:45, da vi skulle være på banen senest kl 07:00, første skud er kl 07:30. J

Da vi ankom, fik vores CRO hen for af få vores score sheets, vores kuglepind + vores telt. Teltet + kuglepinden fik vi det hele ansvar over. Det betyder af, hvis vi mister det, eller hvis det går i stykker skal vi betale for det.

SUPER.

 

Når men hvad. Det pisser ned, meget endda, så vi kunne ikke klare os uden det telt.

På selve stagen fik vi hjælp af en RO fra Holland. Vi har snakket med ham før, og han havde intet af lave. Det er nu altid rart af kunne snakke med andre. Ud over ham havde vi 3 piger, til at rejse popper op ,og plastrede skriverne. Super nice.

Under matchen kom der desværre en masse vand ned. På et tidspunkt var hele vores stage undervand, og vi måtte ligge sten på. Dog skulle vi hente stenen selv, da MD kun havde lagt sten på den vej som gik forbi vores stage, så vi tog dem derfra.

 

Efter ”frokost” ja vi fik et lille kvarter, da der sket noget virkelig fuck up med nogle squadne. RM kunne ikke finde squad 16 + 17. Hehe de var ligesom blevet væk. L

Når men tja det tager vi med et smil.

Efter frokost kørte alt bare på skinner. Squadene kom lige ind efter hinanden og vi havde stort set ingen ventetid. :-)

Vi sluttede ved en 19 tiden 2 timer før alle andre pga den hurtige små squads. J

 

Tilbage til hotellet, og i seng.

Ulrik igang med en Russisk skytte mens RO Klaas fra Holland kikker på

Dag 5

31-05-2010

kom dagen hvor vi skulle i arbejdstøjet.

 

Vi havde fået snakket med MD Martin og RM Barry, og vi skulle stå på stages 17, og denne stages nok også blev den vi fik et under matchen, men dette var ikke 100% endnu.

Nåh, men vi skulle have første squad omkring, 09:00 så vi ankom endnu engang til rangen kl. 08:00. Vores stages er en long course, med 10 IPSC targetes, 4 classic mini popper, og 2 N/S. Ikke så meget i banen dog J

 

Efter det første squad gik det op for os af det næste først kom kl. 15:00, og af MD/RM havde sat RO på alle de andre stages. Dette gjorde at der var mega mange RO/CRO for gik med hænderne i lommen i rigtigt mange timer, desværre også os, selvom vi hjalp de andre. L Dette var nok den kedeligste tid.

Det er spild af arbejdskræft, af havde 4 squad, 2 som skyder fra stages 1 til 16 og 2 squad er på 17-32. Folk følte sig tilovers, og udnyttet. Især fordi der var næste 6 timer mellem de 2 squad denne dag. LLLLLL

 

Vi gik dog lidt rund med squadet, og faldt hurtig i snak med vores Area RM fra Holland, og en af RO’erne derfra. Så tiden gik da lidt hurtigere. J Mange gode historier kom frem i lyset, og Steen, hvis du læser dette er du stadig et emne på rangen, og folk spørger efter dig J

 

Snakken faldt bl.a. på de RO’er som er med på denne match, regler og DQ’s.

Så i skal lige havde den bedste DQ historie hernede fra (som faktisk skete).

 

En skytte bliver kaldt frem, får kommandoen ”Load and make ready”. Dette gør skytten så og derefter sætter skytten hænderne på de afmærket felter på væggen. Ro siger nu ”Are you ready?”, hvor på skytten svare ”NO!”. Dette gav skytten en proc.fejl. JJ

 

RO’en starter så forfra med af sige ”Are you ready?” hvor på skytten endnu engang siger ”NO!”, for anden gang. Dette kostede så skytte en DQ. He-he.

Dog skal det lige siges af han blev sat ind igen, J men dette viser desværre kvaliteten af del af RO’erne hernede. L

 

Ud over dette er der rigtig mange RO som heller ikke kan et ord af engelsk, eller kommer til en match uden timer, klipsemaskine mm. L Man kan se at de ikke har MOR (lille Peter) på nakke.

 

Nåh, det var hvis alt det sure hernede fra, nu til de gode ting:

 

Til RO-festen, fik vi lige det sidste Info, som der heller ikke er alt for meget af. Alle RO’ere fik deres stage, og blev sat sammen med andre. Ulrik og jeg fik bekræftet af vi var fra Sverige, som jeg brokket mig noget over, men vi fik også vores stages 17. Så alt var fint der.

 

Som festen skred frem og øllet kom ind, mødte vi rigtigt mange gode mennesker. Især nogle guttere fra Israel, som næste år inviterede os ned til Israel Open. J Måske skulle vi tage af sted, kunne være spændene. J

 

Aften endte ca. kl. 03:00, da de var løbet tør for øl. J

Dag 4

30-05-2010

Så kom dag 4 J

 

Vi stod på endnu engang op kl. 06:30, morgenmaden var kl. 07:00 og vi skulle være på banen kl. 08:00. Alt kørte som det pejlede . Vi havde svært med af stå op, morgenmaden smagte ikke af noget, og vi forlod hotellet kl. 07:45.

Vi kom på banen 5min i 8, hvor vi mødte en kø af biler plus en lukket port. Ikke helt sjovt, der gik ca. et kvarter før der kom mand med nøglen. Når ja, så tager vi det med et smil.

 

Den første stage startede lidt over 8, hvor vi skulle skyde stage 26. Derefter gik det som i går, super stages, men så kom der et problem. En stage med 4 popper, 1 plate og 2 swinger, skød jeg med en stående popper som jeg ramte. Dog fik jeg ikke noget mike på den, så alt var godt.

Da Ulrik så skulle skyde den, gik det på samme måde. Den samme popper blev ramt men stående. L Ro’en sagde det var en mike, så Ulrik valgte af få den kalibreret.

Det gik heldigvis godt for ham. J lortet  faldt heller ikke på RM skud, som han sagde skulle havde en PF på 125,36.

 

Da frokosten kom, ja så kom der også et lille regnskyl. (se Billeder) Dette gjorde af der kom mange store søer, rundt omkring. De fleste stages gik fri, så søerne kun var på vejen, men stages 22, som vi skulle skyde gjorde ikke. L Denne stage var umulig af rede i forhold til andre stages, så denne stage blev lukket. Dog skal vi skyde den i morgen, før alle andre så vi kan være RO resten af dagen.

 

Det blev lidt vådt

 

Dag 3

29-05-2010

Så kom dagen hvor vi skulle ud og skyde de første 16 stages.

1-16

Vi stod op lidt i 6:30, for af kunne nå af spise morgen mad og være på banen kl. 08:00.

Vi ankom til banen ca 7:45, hvor vi troede af vi skulle afgive det første skud kl 08:00, men nej. Det holdte ikke helt… L vi skulle først skyde kl 09:00, så vi stod og ventede en lille times tid, før vi måtte skyde.

Vi kom på Squad P-05, sammen med 2 fra Tjekkiet, 2 fra Polen, og 2 fra Finland .

Selve matchen var rigtigt god. Alt forløb som det skulle. Der var afsat min. en RO til hver stages, sammen med nogle lokale skolebørn til hver stages. så vi skulle bare koncentrere os om af skyde. Nice.

Stages var meget forskellige, og der var nogle helt nye props, alt dette kommer på youtube når jeg kommer hjem.

Vi fik lovet mad på dagen og mad fik vi. Først morgen mad på hotellet, derefter kom du med en sandwich på banen, Frokost og en til sandwich efterfulgt af aftensmad. Dog skal de lige siges af der ikke er gået de store kokke tabt hernede. Maden er som ok, smager ikke af så meget, men kan spises…

Dag 2

28-05-2010

Vi stod op kl ca 7 hvor der var morgen mad. Tror ikke vi skal snakke mere om det end dette. :)

Derefter tog vi ud til rangen eller det var meningen. Først havde jeg trykket lidt forkert på gps'en så vi fik en forkert vej. Den anden gang var vi kom vi faktisk ud til området som så meget ud til af være en skydebanen, men efter en 500m med hullet grusvej, havnet vi så midt i en krusgrav. Når men vi så jo fejlen og venten bilen om.. :) dette blev så til af vi blev spæret af en skoda bil, hvor en mand steg ud og sagde vi skulle denne vej.
Søde som vi er fulgte vi efter denne mand som tog os ind på et lille skummelt kontor, hvor vi skulle skrive os ind og alt muligt. Vi spurgte om han kunne engelsk. Nej det kunne han dog ikke, men vi fik hurtige hans telefon, med en som kunne. Det viste sig af være en vi havde kørt en bygning forlangt og af denne mand troede af vi var hans kunder.. hehe.. som om vi ikke havde grus nok i hovedet. Når men vi slap så ud af han konto og kom så ind på banen.

På selve banen mødte vi main RM Barry. Peter kender ham fra tidligere matcher. Må sige han gav os en god fornemmelse på af denne match kørte som den skulle. Vi spurgte om vi kunne hjælpe, men deres største problem var vand, og vi drikker jo kun øl, så der måtte vi springe fra.

Turen gik så derefter rundt i Tjekkiet. Dette betød af vi skulle shoppe. Vi fandt et shopping center nær grænsen til Schweitz. Tja intet af meget af sige af det er pisse dyrt, så ingen shopping tur. Dog fandt vi en "Tjekkisk" restaurant. Maden var til af brække sig over. Noget oksekød, men citrus sovs og ja flødeskum med syltetøj. Kødet var alt for gammel og smagte surt, så vi begge blev enig om af det var en lidt dyr øl.....


Når tilbage til rangen hvor der var reg. For prematchen. Vi skulle havde vores udstyr godkendt. Det skedte uden de store problemer.

Kl 20:00 var der så RO dinner, men det startet før kl 21,00 pga. mangle på folk :( en kort ændring i Pre matrch squad listen, eller var det velkommen, en bid mad, også væk..

Nu er vi så på vej i seng. 22:30 op i morgen hvor vi skal være på banen kl 08:00 - 19:00

Dag 1

27-05-2010

Jeg var hjemme hos Ulrik kl 05:15 om morgen hvor vi satte os ind i bilen til vores lange tur ned til Tjekkiet. Efter af have snakket om hvilken båd vi skulle tage, og kom hurtigt på af Rødby-Putgarden var den hurtigeste.

 

Efter en lille tur en grænse butik, gik tur med ca. 160km/t igennem Tyskland. Dette fandt det Tyske politi dog ud af, da de lidt før Berlin kom i en super lækker civil BMW. Efter lidt snak skulle vi så betale deres timeløn hehe.

 

Derefter gik turen med af holde øje med de skilte som sagde 120 / 130km/t..

 

Da klokken var ca. 13 var det på tide af få lidt i maven så vi fandt en lokal sydtysk kro, hvor alle byens bosser åbenbart også spiste.

 

Turen gennem Tjekkiet var en helt anden oplevelse, kedeligt af man kun må køre 130km/t på motorvejen, men endnu værre når man kommer til af køre af motorvejen pga. noget forvirret vejarbejde, og kan ikke komme på den. Ldenne lille omvej og kø tog os ca. 2,5 timer. Dejligt af se det Tjekkiske landskab, men godt nok kedeligt når man sidder i kø..

 

Da vi så endelig kom til Prag, som motorvejen kørere midt igennem sad vi i endnu en ****ing kø. Denne gang på 2 timer. Når da.

Vi fik vel oplevet Prag når det er værst, Folk kørte som lort, og skulle bare frem.

 

Når men da klokken blev 19:45 kom vi frem til vores hotel (Hotel N) www.hoteln.cz Her fik vi vores værelse en dag før som vi var blevet lovet. Alt ser fint ud, og vi har oprettet vores lille konto i hjørnet.

 

Da det var sent spiste vi på Hotellet, Priserne var meget billige 125CzKr (36 DKKR) for min gris. En stor øl til 35CzKr (10 DKKR), så det klagere vi ikke over.

 

Nu har vi lige været ude os se Rangen. Så hvis der er nogle danske skytter som læser det så husk støvler pga. mudder, hvis det regner. Der ligger en del vand, men ellers er der intet af sige til dette.

 

Mere om vores tur kommer senere

Content of this site is Copyright (c) 2007 Website: http://www.nroi.dk - E-Mail iroa@nroi.dk
Lav din egen hjemmeside med mono.net